over mij

Wanneer ik een gesprek met een opdrachtgever heb gehad voor een (nieuwe) klus, kan ik vaak niet wachten om aan de slag te gaan. Dat enthousiasme is er nog steeds, sinds ik een aantal jaren geleden besloot om Studio Juno, vernoemd naar onze dochters Juul en Nova, te starten. Mijn naam is Kim Wisselink-Pol: vormgever en creatief dtp-er in Deventer.

waar kan ik je bij helpen?

Mooie creatieve ontwerpen maken, is waar ik blij van word. Van een logo tot een complete huisstijl. Van het puzzelen op een goede infographic tot de vormgeving van een brochure, magazine of een compleet (werk)boek. Mijn belangrijkste drijfveer is nog steeds dat ik precies datgene wil maken waar mijn klant zich echt goed bij voelt. Dan hebben we samen iets moois bereikt.

voor wie werk ik?

Ik merk dat het vooral de kleine ondernemers en middelgrote bedrijven zijn die bij me aankloppen. Dat is precies de schaal die bij me past. Als ik nu met klanten aan tafel zit en goed luister naar hun wensen, dan gaan de creatieve radertjes vaak al bij me draaien. Soms weet iemand nog niet goed hoe zijn website er uit moet komen te zien. Dan zie ik mezelf als een creatief adviseur die met verschillende ontwerpen komt, waaruit echt iets te kiezen valt. Of opties die ons een richting bieden om verder te brainstormen. Vaak genoeg krijg ik juist al een mooi kader aangereikt. Ook daar kan ik mee aan de slag.

“Kim verstaat snel waar je als klant
naar op zoek bent en vertaalt dat
naar een eigentijds en herkenbaar
ontwerp.”

Manon Bruins-Maathuis – Praktijk voor Klassieke Homeopathie

contact

Zoals ik zelf studio Juno ‘ben’, weet ik als geen ander dat een logo, een bepaalde kleur of een ontwerp een direct verlengstuk is van de persoon die achter zo’n bedrijf zit. Het is allemaal mensenwerk. Ik zie het als samen ‘op pad gaan’ om naar een mooi resultaat toe te werken. Heb je iemand nodig om je ideeën vorm te geven? Bel of mail me gerust. Misschien kan ik je verder helpen.